Onze werkwijze

Van aanvraag tot oplevering en nazorg Onze werkwijze

1. Eerste gesprek

Tijdens dit eerste gesprek bespreekt u zoveel en zo duidelijk mogelijk uw plannen. Wij adviseren u indien gewenst vanuit onze expertise en kunnen samen met u eventuele subsidiemogelijkheden bespreken. Tevens maken wij met u afspraken over de aanpak van het offertetraject. Desgewenst kunnen wij voor u ook zaken regelen als bouwtekeningen, berekeningen en vergunningen.

2. Offerte bespreken

U wilt natuurlijk weten waar u financieel aan toe bent. Dat begrijpen wij!

Wij komen persoonlijk bij u langs om onze duidelijke en specifieke offerte te bespreken en eventuele vragen met u door te nemen.

In de offerte zijn onderstaande zaken opgenomen:

 • Omschrijving van de werkzaamheden
 • Stukken waarop de prijsopgave gebaseerd is
 • Vaste aanneemsom of regieprijs
 • Opgave van Btw in de totaalprijs
 • Zijn er wel- of geen stelposten opgenomen in prijsopgave
 • Manier van betaling van aanneemsom, meestal in termijnen
 • Aanvang en uitvoeringsduur van het project
 • Welke voorwaarden van toepassing zijn

3. Voorbereiding

Tijdens deze fase leggen wij de definitieve afspraken op basis van offertebespreking vast en ondertekenen we de aannemingsovereenkomst. Het tekenwerk wordt definitief vastgesteld incl. indien van toepassing de constructietekeningen. De materialen waarop levertijden van toepassing zijn worden door ons besteld en de afspraken met eventueel derden welke bij het project betrokken zijn worden vastgelegd. Aansluitend wordt in overleg met u als opdrachtgever de definitieve planning bepaald.

4. Uitvoering

Nu alle zaken goed zijn voorbereid starten wij de uitvoering van de werkzaamheden in nauw contact met u als opdrachtgever. U heeft altijd een vast contactpersoon waarmee u communiceert. Hij is altijd volledig op de hoogte van uw opdracht. Dat werkt het prettigst voor beide partijen.

5. Oplevering en nazorg

Ruim op tijd maken wij met u een afspraak voor de oplevering. Ons streven is om het aantal opleveringspunten en/of klachten te beperken tot nul. Wij realiseren ons echter terdege dat het zorgvuldig omgaan met klachten noodzakelijk is, daarom nemen wij eventuele klachten altijd serieus. Onze overtuiging is dat goede mond- tot-mondreclame de sleutel is tot succes. Wij hebben niets aan ontevreden klanten, zij zullen ons immers nooit aanbevelen bij vrienden en kennissen en zakelijke relaties.

6. Uw garanties en zekerheden

Aannemersbedrijf is lid van brancheorganisatie Bouwend Nederland, Stichting Bouwgarant en Woningborg. Dit betekent dat we aan strenge eisen voldoen:

 • Onze mensen zijn uitsluitend gediplomeerde vakmensen en volledig op de hoogte van de strenge veiligheidsregels
 • Kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen m.b.t. onze offertes en hoe wij meer- en minderwerk berekenen
 • Aantoonbare ervaring. Dit geeft u de garantie dat wij op de juiste manier adviseren en we de werkzaamheden volgens afspraken uitvoeren, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan

Zie ook bouwgarant.nl en woningborg.nl

Wilt u weten wij voor u kunnen betekenen?