Nieuwbouw

Wat we doen Nieuwbouw

Ontzorgen en begeleiden

Voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen realiseert aannemersbedrijf Gerard Borst nieuwbouwprojecten. Met onze kennis en jarenlange ervaring nemen we uw zorg uit handen. Het resultaat is een duurzaam en innovatief nieuwbouwpand volledig naar wens; zowel in uitvoering als in eindresultaat.

Bij de medewerkers van aannemersbedrijf Gerard Borst zit ‘ontzorgen’ in de genen. Onze kennis en ervaring zetten we in vanaf het moment dat we u daarin kunnen aanvullen. We bespreken de bouwkundige tekeningen en/of plannen, voeren (samen met u) vooroverleg met de welstandscommissie van uw gemeente en vragen zo nodig een omgevingsvergunning aan. We rekenen de geplande constructies en de ‘energieprestatiecoëfficiënt’ (EPC) van het bouwproject door. Zodat de uiteindelijke realisatie van uw nieuwbouwproject zorgeloos, soepel en volgens afspraak verloopt.

Duurzaamheid

De nieuwbouwprojecten van aannemersbedrijf Gerard Borst voldoen aan de moderne ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van duurzaamheid. Maar hoe duurzaam precies, dat bepaalt u zelf. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende warmtepompen of zonnepanelen. Voor een energiezuinige woning, bollenschuur of bedrijfspand testen wij het gebouw vóór oplevering op luchtdichtheid. Van het resultaat van deze test ontvangt u een certificaat.

Nieuwbouw voor uw woning, bollenschuur of bedrijfspand: we doen het op de aannemersbedrijf Gerard Borst manier. Dat betekent materialen van de hoogste kwaliteit, betrouwbare samenwerkingspartners en bouwen volgens de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid. Indien gewenst denken we proactief met u mee van het eerste tot het laatste moment. Hiervoor heeft u altijd één vaste projectcoördinator als aanspreekpunt met wie u nauw contact onderhoudt. We zorgen voor een soepel en overzichtelijk proces.

Bent u benieuwd naar onze aanpak?