Over ons Werken bij

Voordelen

Werken bij aannemersbedrijf Gerard Borst betekent dat je net als al je collega’s bijdraagt aan het succes van het bedrijf. We kennen geen rangen en standen, niemand doet zich belangrijker voor. Integendeel. We hebben een informele sfeer, waarin we prettig samen werken aan mooie projecten. Onze medewerkers zijn verschillend, maar hebben zeker ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor de bouw, maar ze zetten net even een stapje meer om werk te leveren waar ze trots op kunnen zijn. Bovendien hebben ze plezier in hun werk.

Je hebt bij ons veel vrijheid, maar verwachten ook dat je zelf verantwoordelijkheid neemt. Dat je nieuwe manieren zoekt om dingen aan te pakken en bereid bent om gewoontes te veranderen. Wanneer je iets doet, kijk je gelijk of het beter kan. En fouten maken mag, als je er maar van leert.

Het draait bij ons om de mensen. Je bent geen nummer. We willen je stimuleren het beste uit jezelf te halen en ondersteunen je daar waar gewenst. Zodat je hier heel lang kunt én wilt blijven werken.

Een stage- of afstudeerplek zoeken?

Dat is ook voor veel collega’s bij aannemersbedrijf Gerard Borst een uitdaging geweest. Hoe vind je dat ene bedrijf met die leuke opdracht, waar je misschien ook na je stage of afstuderen terecht kunt?

Wij geloven dat je de meeste energie erin stopt én het meeste eruit haalt, wanneer het jouw idee is en je er helemaal achter staat. Oftewel. Wat wil jij? Wat wil je leren? Op welk gebied denk je dat wij ons kunnen verbeteren? Dat horen we graag van jou. Heb je een goed idee laat het ons weten.

Vrijblijvend kennismaken

Past het bovenstaande bij jou? Ben jij ook iemand die er helemaal voor gaat en zich thuis voelt in een informele werksfeer? Kom eens vrijblijvend kennis met ons maken en wie weet haal jij straks ook alles uit de kast voor onze klanten.

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 5.

    Wil je eerst meer weten over Aannemersbedrijf Borst?