Missie en visie

Over ons Missie en visie

Missie

Aannemersbedrijf Gerard Borst combineert al 50 jaar als familiebedrijf vakmanschap met eigentijdse bedrijfsvoering. Wij streven ernaar om een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare partner te zijn. Langdurige relaties met onze medewerkers, klanten, leveranciers en onderaannemers staan bij ons hoog in het vaandel.

Waar mogelijk werken we in de uitvoering met hoogwaardige producten, waarin aandacht voor het milieu en omgeving voorop staat.

Onze werkwijze is eerlijk en transparant en maken heldere afspraken. We staan voor wat we maken, maar vooral; alles doen we met liefde voor het vak. Het complete pakket; de plan van aanpak, de uitvoering en de nazorg moeten tot in de puntjes geregeld zijn. Daar staan wij voor.

Onze klanten en onze medewerkers moeten trots kunnen zijn op de prestaties van ons bedrijf.

Visie

De talenten, toewijding en passie van onze medewerkers willen wij zo ontplooien en inzetten dat, mede daardoor, de reputatie van Aannemersbedrijf Gerard Borst als kwaliteitsbouwer hoog wordt gehouden.

We besteden voortdurend aandacht aan aspecten als menselijkheid, openheid en zorgvuldigheid in de interne en externe communicatie. Zo streven wij ernaar onze organisatie steeds professioneler te maken, met behoud van ons eigen karakter. Nuchter en korte lijnen.

Door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring in de verschillende vakgebieden, samen met onze flexibiliteit, spelen we in op de kansen in de markt, met als doel onze klanten nog beter te bedienen.

Graag willen we met u meedenken met het toepassen van alle disciplines van duurzaam bouwen om een zo hoogwaardig en duurzaam mogelijk product te leveren.

Onze klanten moeten het passievol bouwen van Aannemersbedrijf Gerard Borst als een bijzondere en plezierige belevenis ervaren.

We willen een begrip zijn voor de mensen. Waar, als er aan ons gedacht wordt, een goed gevoel naar boven komt.

Bent u benieuwd wie wij zijn?