Waar we voor staan Over ons

Meer dan 50 jaar ervaring

Wij werken meer dan 50 jaar in de bouw. Deze jarenlange ervaring heeft ons veel expertise opgeleverd. Die expertise zit verankerd binnen aannemersbedrijf Gerard Borst. Een vast team van medewerkers en samenwerkende partners wordt dagelijks gestimuleerd en uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Klantkennis, productkennis, kennis van wet- en regelgeving worden uitgebreid en werkprocessen worden continu verbeterd. Wij denken met u mee en stellen ons flexibel op in uw wensen. U kan zo blijven rekenen op een partner met alle knowhow in huis om een project tot in de puntjes uit te voeren.

Wij nemen uw zorgen uit handen door zo veel mogelijk met één aanspreekpunt te werken.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij aannemersbedrijf Gerard Borst hoog in het vaandel. Als bedrijf streven wij ernaar om de beste kwaliteit te bieden. Wij adviseren, inspireren, denken mee en werken oplossingsgericht. Dit alles op basis van eerlijkheid en vertrouwen. Onze referenties zijn het bewijs.

Communicatie

Wij zijn in staat om adviezen, feiten, ideeën of meningen op een correcte, begrijpelijk wijze aan anderen over te brengen. Een vast team van gemiddeld twintig medewerkers communiceren dagelijks met elkaar om complete projecten te kunnen uitvoeren.

Wij werken veelal in teamverband en kunnen hierdoor snel en flexibel opereren.

Duidelijk en transparant

Wij gebruiken onze expertise al ver voor de eerste steen wordt gelegd. Wij zijn transparant, betrokken, spreken begrijpelijke taal en maken concrete afspraken over planning, uitvoering en oplevering. Wij scheppen vooraf duidelijkheid in wat de klant krijgt voor zijn geld, nadat zij achter hun genomen keuzes staan. Meer- en minderwerk wordt altijd netjes gecommuniceerd en vastgelegd. Wij maken duidelijke afspraken, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze medewerkers arriveren netjes op tijd bij onze klanten en zorgen tijdens en na het project voor orde en netheid.

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Flexibiliteit

Wij zijn in staat ons aan te passen aan een veranderende omgeving, werkwijzen, taken en verantwoordelijkheden. Geen enkel project is daarom hetzelfde. Middels onze eigen timmerwerkplaats spelen wij snel in op veranderende situaties. Zo kunnen wensen van onze klanten nog beter worden vervuld.

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent voor ons het voortdurend onderzoeken en afwegen van mogelijkheden, want we leven in een snel veranderende wereld. In de bouw bestaat geen standaard werk voor duurzame en verantwoorde keuzes.

Het team

Benno Pot Chef werkplaats
Johan Schutten Timmerman
Barry Hollenberg Timmerman
Ben Bijl Timmerman
Martijn de Vries Timmerman
Boyd Wijngaard Timmerman
Sven Dumont Timmerman
Danny Wijnker Timmerman
Hilbert de Jong Timmerman
Chris Wijnhoven Timmerman
Andrzej Sygieniewicz Timmerman in opleiding
Hubert Sikora Bouwplaats medewerker
Rick Sam Leerling-timmerman
Rik Schop Leerling-timmerman (via Espeq)
Dean de Boer Leerling-timmerman
Desley Blom Leerling-timmerman
Antoinette Boltendal Administratief medewerker
Marcel Schoonbrood Projectleider/uitvoerder
Koen Bruin Projectleider/uitvoerder
Tim Peters Mede-eigenaar
Gertjan Borst Eigenaar

Ook onderdeel worden van een geweldig team?

Werk mee aan unieke en mooie projecten

Lekker dichtbij huis aan de slag

Korte lijnen en veel vrijheid