Onderhoud & reparatie

Wat we doen Onderhoud & reparatie

Levensduur van uw pand

Onderhoud is een essentieel onderdeel van de levensduur van uw pand. Voor periodiek onderhoud, kleine verbeteringen of reparaties aan overheidsgebouwen, bedrijfspanden, kantoren, winkels, woningen en uw vastgoed heeft aannemersbedrijf Gerard Borst een ruime ervaring als totaalaannemer. Hoe groot of klein de werkzaamheden ook zijn, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo blijft uw bedrijfspand of woning ook in de toekomst een goede plek om te werken en te wonen.

Ervaring en vakmanschap

Op het gebied van onderhoud gaan wij zeer specialistisch te werk, mede door onze jarenlange ervaring. Hierbij werken wij snel en daadkrachtig. De kans op onvoorziene mankementen (en kosten) kunt u beperken door goed en regelmatig onderhoud van uw pand uit te laten voeren. Hiervoor bestaat de mogelijkheid om bij ons heldere onderhoudscontracten of een (deel) opdracht af te sluiten. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we uw wensen.

Planmatig onderhoud

Wij stellen in overleg met u een onderhoudscontract of onderhoudsplan op, waardoor u altijd verzekerd bent van efficiënt en doelmatig (planmatig) onderhoud. De planning maken wij voor u in orde en nemen ruim vooraf contact op om de afspraken te maken zodat het uitvoeren van de werkzaamheden zo min mogelijk ten koste gaat van uw dagelijkse bedrijfsvoering en zo min mogelijk overlast veroorzaakt. Vooraf bekijken we welke zaken écht aangepakt moeten worden en hoe we die zo snel mogelijk uit kunnen voeren. De uitvoering gaat altijd in overleg zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Korte lijnen en een strakke planning

Wij weten dat elke opdrachtgever haar eigen prioriteiten heeft en dus een andere aanpak van onderhoud aan uw pand vereist. Bij aannemersbedrijf Gerard Borst heeft u één aanspreekpunt; korte lijnen en een strakke planning. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het onderhoud aan uw pand zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd en denken met u mee.

Wilt u weten waar u aan toe bent?