Agrarische sector

Voor de Agrarische sector

Praktische en duurzame oplossingen

Elke agrariër ziet graag praktische en duurzame oplossingen. Aannemersbedrijf Gerard Borst is daarin uw ideale partner.

Met onze jarenlange ervaring in de agrarische sector bouwen we de meest uiteenlopende bloembollenschuren, opslagloodsen, werktuig-bergingen en veel meer.

Bij elk project proberen we in een vroeg stadium al in te stappen. Zo kunnen we op een efficiënte wijze samen met u de juiste keuzes maken. We vinden het belangrijk om kosten te reduceren en kwaliteit te leveren.

Maatwerk oplossingen

We denken mee in maatwerk oplossingen en ook op het gebied van duurzaamheid staan we niet stil. We hebben al een behoorlijk aantal projecten uitgevoerd met energiebesparende ontwikkelingen; denkend aan het zogenaamde “dubbele dak” principe waarmee warmte wordt opgewekt d.m.v. de bouwschil, die gebruikt kan worden voor het drogen en bewaren van de gewassen.

Zelfs is het daarin mogelijk om dit in combinatie met zonnepanelen uit te voeren waardoor er ook nog stroom opgewekt wordt in dezelfde constructie. Altijd alles in goede samenwerking en overleg met vaste partners en korte lijnen.

Korte lijnen en een strakke planning

Door middel van één aanspreekpunt en de combinatie van technische kennis met een goede planning en een minimale verstoring van de bedrijfsvoering maken we er een voor u een geslaagd project van.

Is communicatie voor u ook belangrijk?