Particuliere sector

Voor de Particuliere sector

Begeleiden en ontzorgen

Verbouwen of nieuwbouwen blijkt een van de grootste stressfactoren te zijn. Aannemersbedrijf Gerard Borst neemt die stress graag van u weg. Van het het plaatsen van een dakraam, een nieuw kozijn of het vernieuwen van dakpannen tot het maken van een complete badkamer, aanbouw of nieuwbouw. Van klein tot groot: we kunnen u adviseren en u van dienst zijn. Vertrouwen in elkaar is daarbij onze basis.

Bij verbouwingen of onderhoud moet vaak gewerkt worden, terwijl de normale gang van zaken gewoon doorgang vindt. Dat vereist flexibiliteit, een juiste planning en goede afspraken. Bij aannemersbedrijf Gerard Borst kan alles in één hand zijn. U maakt dan maar één keer afspraken, die vervolgens ook waargemaakt worden. Door de korte lijnen in onze organisatie kunnen we snel schakelen.

Wij hebben een ruime ervaring in het bouwen van vrijstaande en geschakelde woningen. In iedere stijl en in iedere prijsklasse.

Vakmanschap en kwaliteit

Aannemersbedrijf Gerard Borst combineert moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap en kwaliteit. Wij zijn behulpzaam tot in de puntjes: wij nemen uw zorgen uit handen met gegarandeerd een resultaat om trots op te zijn.

Bent u op zoek naar garanties en zekerheden?